Oduzeto još jedno vozilo na Ilidži: Muškarac imao više od 2.500 KM neplaćenih kazni

0
Radiosarajevo.ba
Oduzeto još jedno vozilo na Ilidži: Muškarac imao više od 2.500 KM neplaćenih kazni
Foto: AA / MUP KS

Sarajevska policija oduzela je u ponedjeljak, 12. februara vozilo marke Seat tokom redovnih kontroli. Naime, vozač nije imao vozačku dozvolu, a u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 2.500,00 KM.

"U 21.40 sati u ulici Kurta Schorka, općina Ilidža, policijski službenici PU Ilidža su kontrolisali putničko motorno vozilo 'Seat', vlasništvo M.T., a kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao 26-godišnji A.S. iz Sarajeva.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da imenovani u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 2.500,00 KM, te da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja.

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

Od prekršioca je privremeno oduzeto predmetno vozilo, a Općinskom sudu u Sarajevu će biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjeni prekršaj iz oblasti ZOOBS-a na putevima u Bosni i Hercegovini", saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije