Objavljen novi video zlostavljanja: Ko štiti vođu "Lešinara" u Banjoj Luci

Radiosarajevo.ba
Objavljen novi video zlostavljanja: Ko štiti vođu "Lešinara" u Banjoj Luci
Foto: Slobodan Vasković / Dejan Kostić Dela

Društvenim mrežama u Bosni i Hercegovini kruži video na kojem se vidi kako Dejan Kostić Dela, lažni šef “Lešinara”, šamara konobara u kafeu “Armando” u Banjoj Luci.

Pogledajte kako vođa navijača Borca i batinaš SNSD-a tuče konobara

Slobodan Vasković je na svom blogu objavio još jedan uznemirujući video, koji svjedoči da Dejan Kostić Dela u kontinuitetu maltretira mladiće iz ovog grada.

Vasković je ovaj "serijal snimaka" nazvao  "Stvarna Banjaluka", jer kako on ističe to je pokazatelj stanja u gradu u kojem ljudi nekažnjeno prebijaju, progone i izgone se oni koji drugačije misle, ubijaju se djeca i privrednici, gdje se djeci prodaje droga, a visoka prostitucija se odvija u centru grad i to sve pod okriljem i zaštitom vlasti, napisao je on.

Navodno je video snimio sam Kostić 24. aprila u svom automobila, a Vasković ga je objavio na svom blogu danas, 29. aprila.

Poznati novinar kaže da ovakvi snimci nisu nikakve ekskluzive, već je ovo ono što svi u Banja Luci znaju, ali samo godina šute jer se plaše za svoju sigurnost.

"Boje se jer je Dela pod zaštitom moćnika iz policije, SNSD-a i jer je učestvovao u niz nezakonitih, kriminalnih akcija, zajedno sa pojedinim pripadnicima MUP RS. Sve to je opštepoznata stvar i sve to je, nažalost, trajalo godinama. Kostić već godinama maltretira mladost Banjaluke, premlaćuje ih, progoni članove njihovih porodica, uz podršku pojedinaca iz PU Banjaluka", napisao je Vasković.

Kostić je, kako se tvrdi iz policije, uhapšen 28.04., nakon što sam objavio njegov prvi monstruozni video uradak, za koji su u PU Banjaluka znali i prethodnih dana - od 23.04., kada ga je Kostić i napravio, ali nisu reagovali, iako je video-klip dijeljen aplikacijama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije