Novi detalji tragedije: Poznat identitet stradalog kod Kreševa

1
Radiosarajevo.ba
Novi detalji tragedije: Poznat identitet stradalog kod Kreševa

Strašna tragedija dogodila se jučer u u poslijepodnevnim satima na Crničkom Kameniku kod Kreševa.

Kako je prethodno rečeno iz PU Kreševo, dobili su prijavu da je prilikom rada na ćumurani jedna osoba pala u žegu, te da u blizini nije bilo nikoga.

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta su izašli službenici policije, koji su u saradnji sa nadležnim tužiteljstvom izvršili uviđaj.

Matematički genije: Gimnazijalac iz BiH riješio matematički problem star 58 godina!

Matematički genije: Gimnazijalac iz BiH riješio matematički problem star 58 godina!

Kako neslužbeno artinfo saznaje, nesretno je preminuo 31-godišnji Kreševljak Eldin Fatić. Fatić je živio u mjestu Mratinići. Ista informacija je, također, neslužbeno, saopćena i portalu Radiosarajevo.ba.

Identitet navedene osobe bi trebao biti potvrđen i DNK analizom budući je tijelo nesretnog čovjeka pretrpjelo opekline visokog stupnja. No, policija s velikom vjerovatnoćom sumnja da se radi upravo o Fatiću, čiji automobil je pronađen u blizini.

Podsjetimo, nakon što se Eldin nije nikome javljao, a u neposrednoj blizini žege je bio zatečen putnički automobil u njegovom vlasništvu, pozvani su kreševski vatrogasci.

Oni su razvalili žegu i u njoj pronašli tijelo.

Vlasnik ćumurane u kojoj se desila tragedija ispričao je da Fatić, ipak, nije radio za njega, no iz policijskih izvora saznajemo da se inače bavio proizvodnjom ćumura.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije