Novi detalji o sinoćnjoj tuči na Baščaršiji: Evo šta se dogodilo

0
Radiosarajevo.ba
Novi detalji o sinoćnjoj tuči na Baščaršiji: Evo šta se dogodilo
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / MUP KS/Ilustracija

Glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić je za portal Radiosarajevo.ba kazala šta se dogodilo u sinoćnjem incidetnu na Baščaršiji.

Oko 15 do 1 policijskoj stanici Stari Grad dojavljeno da je došlo do sukoba između više osoba u ulici Safvet-bega Bašagića. Izlaskom na teren policija je zatekla ekipu hitne pomoći koja je pružala pomoć povrijeđenom inicijala N. Dž. (2000. godište). Međutim, tešku tjelesnu povredu nije zadobio usljed tuče.

N. Dž. je policiji saopćio da je prvo došlo do svađe nakon čega je uslijedio i fizički obračun. Nevezano za ovaj događaj u tom trenutku vozač automobila koji je bio parkiran pokrenuo je vozilo i lijevim točkom prešao preko noge N. Dž. te nanio mu tešku tjelesnu povredu. Zbog slomljene kosti povrijeđeni je smješten na klinici za ortopediju.

Obožavatelji pitali princa Williama kako je Kate Middleton: Ovakvo ponašanje nisu očekivali

Obožavatelji pitali princa Williama kako je Kate Middleton: Ovakvo ponašanje nisu očekivali

Mersiha Novalić je za naš portal kazala da je po nalogu tužioca obavljen uviđaj te će se dalje postupati u skladu sa daljim uputama tužioca, a slijedi i ispitivanje svjedoka. 

Prema nezvaničnim informacijama, vozač najvjerovatnije nije imao namjeru da nanese povrede N. Dž.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije