Novi detalji nesreće u Laktašima: Poznat identitet motocikliste koji je poginuo

0
Radiosarajevo.ba
Novi detalji nesreće u Laktašima: Poznat identitet motocikliste koji je poginuo
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / MUP RS / Ilustracija

Na magistralnom putu Banjaluka- Laktaši, u Glamočanima kod Laktaša, u petak, 24. maja, oko šest časova u saobraćajnoj nesreći stradao je motociklista Kristijan Daić (35) iz Novog Grada.

Kao su saopštili iz Okružnoj javnog tužilaštva Banja Luka, u saobraćajnoj nesreći učestvovali su vozilo Dacia, kojim je upravljala Dragica Wacke (67) iz Republike Njemačke i motocikl Suzuki, kojeg je vozio Kristijan Daić, koji je nastradao.

"Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Mitrović Danko, zajedno sa službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka", navode iz OJT Banja Luka.

Oglasio se Mate Rimac: ‘Bit ćete iznenađeni’

Oglasio se Mate Rimac: ‘Bit ćete iznenađeni’

Dodaju da je tužilac naložio da se preduzmu sve radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nesreće, a biće naložena i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije