Nova teška saobraćajna nesreća u BiH: Poginuo motociklista (25)

0
Radiosarajevo.ba
Nova teška saobraćajna nesreća u BiH: Poginuo motociklista (25)
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / MUP RS / Ilustracija

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak 18. jula dogodila kod Prnjavora poginuo je Zoran Manuel (25) iz Stanara.

Nesreća je policiji prijavljena oko 20.50 sati u mjestu Gornji Štrpci kod Prnjavora.

"U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su putničko vozilo marke 'Peugeot' kojim je upravljao Daradan Dejan, rođen 1992. godine iz mjesta Donji Štrpci, grad Prnjavor i motocikl marke 'Honda' kojim je upravljao Manuel Zoran, rođen 1999. godine iz opštine Stanari, koji je prilikom saobraćajne nezgode smrtno nastradao", saopštilo je Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

Jasmin Medić: 'Moj otac je imao samo 37 godina kada je ubijen na Korićanskim stijenama'

Jasmin Medić: 'Moj otac je imao samo 37 godina kada je ubijen na Korićanskim stijenama'

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Borislav Čekić zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije