Nova teška saobraćajna nesreća u BiH: Poginuo mladić (19)

0
Radiosarajevo.ba
Nova teška saobraćajna nesreća u BiH: Poginuo mladić (19)
Foto: Bljesak.info / Hitna služba/Ilustracija

Policijskoj upravi Grude u srijedu, 29. augusta oko 23:50 sati prijavljena je teška saobraćajna nesreća u mjestu Prispa - Ružići u kojoj je sudjelovao vozač automobila Golf koji je smrtno stradao.

Nesreća se dogodila kada je vozač iz, za sada, neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, te je sletio s kolovoza.

Vozilom je upravljao A.P. (2005.) iz Gruda koji je zadobio teške povrede, te je vozilom hitne pomoći Doma zdravlja Grude prevezen u Centar urgentne medicine (CUM) Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar, piše Hercegovina.info.

Oštra reakcija zbog parastosa u Srebrenici: "Njihovi komandanti su optuženi za pomaganje u genocidu"

Oštra reakcija zbog parastosa u Srebrenici: "Njihovi komandanti su optuženi za pomaganje u genocidu"

Na vozilu je nastala velika materijalna šteta. Rano jutros oko 6:15 sati, Policijsku upravu Grude iz SKB Mostar su obavijestili da je mladić A.P. preminuo od zadobivenih povreda.

Uviđaj su na mjestu nezgode uradili službenici kriminalističke policije Policijske uprave Grude, te je o saobraćajnoj nesreći obaviještena i dežurna tužiteljica. Uviđaj je bio prekinut do jutarnjih sati, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zapadnohercegovačkog kantona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije