Nova hapšenja u Sarajevu: Sarajevska policija na djelu uhvatila dvojicu muškaraca

0
Radiosarajevo.ba
Nova hapšenja u Sarajevu: Sarajevska policija na djelu uhvatila dvojicu muškaraca
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija / Hitna pomoć

U protekla 24 sata u Sarajevu su uhapšena dva muškarca zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo Teška krađa u pokušaju.

"Dana 4. marta 2024. godine u 00:05 sati, policijski  službenici PU Ilidža lišili su slobode T.S., rođen 2000. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Teška krađa u pokušaju", saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Osumnjičeni je zatečen na izvršenju teške krađe u pokušaju, u stambeni objekat u ulici Kasindolska, općina Ilidža.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a 24-godišnjak je predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Također, 4. marta 2024. godine u 3:40 sati u ulici Velika aleja, općina Ilidža, policijski službenici PU Ilidža uhapsili su E.M., rođen 1992. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Teška krađa u pokušaju.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a nakon završene kriminalističke obrade osumnjičeni je otpušten iz službenih prostorija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije