Nikola Kokanović se na šokantan način "pravda" za ubistvo policijskog inspektora

1
Radiosarajevo.ba
Nikola Kokanović se na šokantan način "pravda" za ubistvo policijskog inspektora
Foto: Facebook / Nikola Kokanović

Nikola Kokanović koji je osumnjičen za ubistvo policijskog inspektora Nenada Markovića (38) na šokantan način pokušao je se opravdati tokom saslušanja.

Podsjetimo, Kokanović je u nedelju uveče sa dva hica ubio Markovića ispred noćnog kluba u centru Bijeljine. Inače, Kokanović je sin Zorana Kokanovića poslanika u Narodnoj skupštini bosanskohercegovačkog entiteta RS.

Izvor Srpskainfo otkriva šta je Kokanović izjavio tokom kriminalističke obrade u policiji: "Tokom kobne noći on je bio pijan i drogiran, pa je tokom ispitivanja u policiji tvrdio da se ničega ne sjeća. Policajcima je ispričao da se ne sjeća ni motiva ni ubistva inspektora Markovića."

Pogledajte stravične prizore tornada u Kini: Najmanje pet poginulih i 33 povrijeđenih

Pogledajte stravične prizore tornada u Kini: Najmanje pet poginulih i 33 povrijeđenih

Međutim, kako kaže naš izvor, inspektori baš i nisu povjerovali u njegovu priču.

"Puno tu stvari pokazuje da je teško da je to istina. Pošto je on nakon ubistva pobjegao, odbacio oružje i slično. Sve to bit će provjereno u narednom periodu", kaže izvor.

Prema nejgovim riječima, sumnja se da ipak postoji neka pozadina u ovom ubistvu.

U donjem vešu posmatrao uviđaj: Osumnjičeni za ubistvo inspektora doveden na mjesto zločina

U donjem vešu posmatrao uviđaj: Osumnjičeni za ubistvo inspektora doveden na mjesto zločina

"Za sada postoje informacije da se ne radi o nekoj kafanskoj ili pijanskoj tuči. Ima tu još puno posla, mnoge stvari se trebaju provjeriti. Takođe, utvrđuje se i da li je Marković ubijen zbog svog posla", kaže izvor.

Marković u nedelju bio dežurni. Radio je drugu smjenu i prije zločina je zajedno sa kolegom bio na jednom uviđaju u Bijeljini. S druge strane, Kokanović je ranije tog dana iz Brčkog došao u Bijeljinu jer je, kako se saznaje, suprugu dovezao da se porodi u Bolnici "Sveti Vračevi".

"Marković je po završetku posla otišao na piće i tu ga je dovezao kolega. Sjedio je za šankom nekih pola sata. U međuvremenu, u noćni klub je ušao Kokanović sa društvom. Nisu se tu dugo zadržali. U klubu su bili svega pet minuta i za to vrijeme Kokanović i Marković nisu imali nikakav sukob, ni verbalni ni fizički", kaže izvor iz policije.

Kokanović je prvi izašao iz kluba, a u trenutku dok je Marković izlazio Kokanović je zapucao ka njemu. Pucao mu je u prsa i Marković je zadobio ustrelnu i prostrelnu ranu grudnog koša, od kojih je preminuo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije