Nezvanično: Ubica mladića (19) u Sarajevu najavio da će se predati?

5
Radiosarajevo.ba
Nezvanično: Ubica mladića (19) u Sarajevu najavio da će se predati?
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Policija / Ilustracija

U sarajevskom naselju Otoka je sinoć, 28. januara, došlo do pucnjave u kojoj je jedna osoba izgubila život, a sada je poznat i identitet osobe koja je koristila vatreno oružje.

Kako nezvanično saznaje portal Radiosarajevo.ba, MUP-u Kantona Sarajevo je poznat identitet osobe koja je ubila 19-godišnjaka u naselju Otoka. Ubica je čak najavio da će se predati, navodno preko svog advokata. Iz MUP-a KS nismo mogli dobiti potvrdu ove informacije. 

Podsjetimo, ubijen je F. P. (identitet poznat redakciji). Osim stradalog 19-godišnjaka, još tri osobe su bile u automobilu na koji je pucano.

Oglasili se iz OHR-a: Evo šta je Christian Schmidt rekao o napadu na povratnike u Gacku

Oglasili se iz OHR-a: Evo šta je Christian Schmidt rekao o napadu na povratnike u Gacku

Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP-a KS, je za naš portal ranije izjavila: "Na raskrsnici ulica VII transferzale - Bulevar Meše Selimovića, došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je usljed zadobivenih povreda smrtno stradao muškarac, 2005. godište.

Policijski službenici, pod nadzorom tužioca KTKS, rade na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je izvršeno krivično djelo Ubistvo (član 166. KZ FBiH)."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije