Nesreća u Sarajevu: Pješakinja (78) zadobila teške tjelesne povrede nakon udara džipa

0
Radiosarajevo.ba
Nesreća u Sarajevu: Pješakinja (78) zadobila teške tjelesne povrede nakon udara džipa
Foto: Radiosarajevo.ba / MUP KS / Ilustracija

U ponedjeljak, 9. septembra, došlo je do saobraćajne nesreće u Sarajevu kada je automobil udario pješakinju, objavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Do nesreće u 21:00 sat na kolovozu ulice Kolodvorska, područje općine Novo Sarajevo, dogodila se saobraćajna nezgoda. Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješakinje G.Č., rođene 1946. godine iz Sarajeva, od strane putničkog motornog vozila 'Nisan Qashqai', kojim je upravljala A.Lj., rođena 1992. godine, nastanjena u Sarajevu.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede (fraktura kralježnice vrata) zadobila je 78-godišnjakinja, a ljekarska pomoć joj je ukazana u KCUS, gdje je zadržana na daljem liječenju.

Kišni utorak u Sarajevu: Prošetajte s nama ulicama glavnog grada BiH

Kišni utorak u Sarajevu: Prošetajte s nama ulicama glavnog grada BiH

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije