Nijemac izazvao tešku nesreću u centru Sarajeva, povrijeđeni prevezen u bolnicu

4
Radiosarajevo.ba
Nijemac izazvao tešku nesreću u centru Sarajeva, povrijeđeni prevezen u bolnicu
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Uviđaj / (Na slici nije događaj iz teksta)

Tokom jučerašnjeg dana u 1:20 sati, u sarajevskoj općini Centar u ulici Put mladih muslimana, dogodila se saobraćajna nesreća.

Tom prilikom došlo je do skretanja u lijevu stranu i udara u betonski zid, a zatim u metalnu zaštitnu ogradu, putničkog motornog vozila marke VW Golf 6, reg. oznake M01-T-265, kojim je upravljao vozač A. A., rođen 1996. godine u Njemačkoj, nastanjen u Sarajevu.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je putnik iz vozila H. D., rođen 1996. godine u Prištini, nastanjen u Sarajevu.

Sedam osoba povrijeđeno u teškoj nesreći kod Tuzle, policija objavila detalje

Sedam osoba povrijeđeno u teškoj nesreći kod Tuzle, policija objavila detalje

Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajevu, na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju, nakon čega je upućen na kućno liječenje.

O ovome je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak mašinske struke.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije