Nakon ubistva supruge u centru Tuzle: Fehim Mustafić saslušan u Tužilaštvu

Radiosarajevo.ba
Nakon ubistva supruge u centru Tuzle: Fehim Mustafić saslušan u Tužilaštvu

Službenici MUP-a TK-a jučer su Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona dostavili izvještaj protiv Fehima Mustafića, koji se sumnjiči da je prekjučer u Tuzli nožem ubio suprugu Suadu.

Podsjetimo, Fehim je u ponedjeljak na autobuskom stajalištu kod Sportsko-kulturno-privrednog centra Mejdan, pred brojnim građanima, nožem usmrtio suprugu. On je sinoć saslušavan u Tužilaštvu. 

Podsjetimo, Fehim je nakon kraće prepirke sa suprugom na autobuskom stajalištu izvadio nož te je ubo u vrat. Žena je podlegla na mjestu stravičnog događaja, a Fehima su građani zadržali do dolaska policije. 

Mustafić je uposlenik Komemorativnog centra Tuzla, a on i njegova supruga su već nekoliko godina imali problema u braku. Kako smo nezvanično saznali, problemi su kulminirali posljednjih mjeseci, kada je Suada napustila Fehima. Ona je radila kao čistačica u salonu namještaja u tuzlanskom naselju Miladije, a kako se moglo čuti, Fehim ju je često uznemiravao. 

Navodno, on je policiji prijavljivao kako njegova supruga radi u ovom salonu, a nije prijavljena, piše Oslobodjenje.ba. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije