Nakon što je ubio suprugu u stanu na Pofalićima, postavljao ljubavne statuse na Facebooku

14
Radiosarajevo.ba
Nakon što je ubio suprugu u stanu na Pofalićima, postavljao ljubavne statuse na Facebooku
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Privođenje osumnjičenih za ubistvo u Sarajevu

Goran Ravlić, muškarac koji je osumnjičen za ubistvo svoje supruge Nermine Ravlić, na društvenim mrežama je objavljivao ljubavne statuse u kojima je pisao o ljubavi.

Prije tačno tri dana napravio je novi profil na Facebook-u, objavio par svojih ali i zajedničkih fotografija sa svojom suprugom.

Podsjećamo nesretna Nermina je danima ležala u beživotnom stanju u sarajevskom neboderu u Kolodvorskoj ulici broj 13 na 7. spratu.

Beogradska scena oživjela uz balet 'Sjećaš li se Dolly Bell?'

Beogradska scena oživjela uz balet 'Sjećaš li se Dolly Bell?'

Ubica Goran na Facebooku je pisao ljubavne statuse iako je u tom momentu njegova supruga već bila mrtva. Prema nezvaničnim informacijama ubio ju je drvenom motkom.

On i Nermima su se nedavno vjenčani iako su dugi niz godina bili samo u ljubavnoj vezi. Na svom statusu potvrdio je Goran da su se vjenčali tri puta i to u općini, u džamiji i u crkvi.

Facebook post Gorana Ravlića

Pored Gorana, za ubistvo se sumnjiči i njegova majka Ledžiba Ravlić ali i Latif Jašarević zbog pomaganja u prikrivanju ubistva.

Klupko se počeo odmotavati kada njegova majka Ledžiba nije mogla više šutjeti jer je Goran najavio da će sebi nauditi, piše Crna Hronika.

Ni komšije nisu ništa čule…

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (14)

/ Povezano

/ Najnovije