Nakon pucnjave u Bosanskoj Gradišci uhapšeno jedno lice, osumnjičenog vode u Tužilaštvo

0
Radiosarajevo.ba
Nakon pucnjave u Bosanskoj Gradišci uhapšeno jedno lice, osumnjičenog vode u Tužilaštvo
Foto: ATV / Policija na mjestu događaja / Ilustracija

Policija je uhapsila jednu osobu nakon pucnjave kod Bosanske Gradiške, potvrđeno je ranije za portal Radiosarajevo.ba iz policijske uprave u ovom gradu.

Prema informacijama koje smo ranije dobili iz Bosanske Gradiške, do pucnjave je došlo jutros rano, 25. oktobra, u mjestu Seferovci.

Slučaj je prijavljen jutros oko 6.55 sati, kada je tada nepoznata osoba pucala na Ž.M. iz Gradiške.

Uznemirujući događaj u Makarskoj: Starija žena preminula nakon što ju je muškarac odgurnuo na ulici

Uznemirujući događaj u Makarskoj: Starija žena preminula nakon što ju je muškarac odgurnuo na ulici

Nakon obavljenog uviđaja policijskih službenika, uhapšen je M.Š. koji je lociran ubrzo nakon pucnjave koja je uznemirila mještane. Policijski službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška odmah su izašli na lice mjesta te su došli do informacija da bi izvršilac predmetnog krivičnog djela mogao biti M.Š iz Gradiške, isti je ubrzo pronađen i uhapšen.

"O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu ubistvo u pokušaju, te da se na licu mjesta izvrši uviđaj bez prisustva tužioca", saopšteno je iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Tužilac je naredio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji na dokazivanju predmetnog krivičnog djela, te da se osumnjičeno lice uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu sprovede u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, piše Srpska.info.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije