Nakon pada krana u BiH: Radniku nije bilo pomoći, preminuo je

0
Radiosarajevo.ba
Nakon pada krana u BiH: Radniku nije bilo pomoći, preminuo je
Foto: Banjaluka.net / UKC RS / Ilustracija

Banjalučanin R. Š. (57) koji je bio povrijeđen prilikom pada krana u banjalučkom naselju Starčevica je preminuo, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

"Okružno javno tužilaštvo Banja Luka obaviješteno je od pripadnika PU Banja Luka danas u 12.40. (u toku trajanja sprovoda), da je preminula osoba R. Š. iz Banja Luke, a koji je dana 12. aprila 2022. godine, u ulici Stepe Stepanovića u Banjoj Luci prilikom rada sa kranom i padom kabine sa kranom zadobio povrede",kazali su u OJT Banja Luka.

Dodali su da je Tužilaštvo naložilo pripadnicima PU Banja Luka da preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja okolnosti pomenutog događaja, te po kompletiranju dokumentacije dostave izvještaj na odluku tužiocu, piše Banja Luka.com.

Evropski tužioci bi mogli procesuirati bh. funkcionere u ovim situacijama

Evropski tužioci bi mogli procesuirati bh. funkcionere u ovim situacijama

Podsjećamo, iz Univerzitetskog-kliničkog centra RS istog dana kada se nesreća i dogodila su potvrdili da je radnik R. Š. primljen u Urgentni centar, ali da je zbog težine povrede grudne aorte transportovan u zdravstvenu ustanovu u Srbiji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije