Na Alipašinom polju otvorenim plamenom zapaljen BMW X5

Radiosarajevo.ba
Na Alipašinom polju otvorenim plamenom zapaljen BMW X5
U sarajevskom naselju Alipašino polje, tačnije u ulici Bajrama Zenunija u općini Novi grad preksinoć je došlo do požara na parkiranom putničkom automobilu marke "BMW X5", saopćeno je iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

"Dana 27.07.2018. godine u vremenu oko 02,35 sati Četvrta PU je obavještena da je u ulici Bajrama Zenunija bb, općina Novi grad, došlo do požara na parkiranom putničkom motomom vozilu marke "BMW X5", registarskih oznaka T54-K-010, vlasništvo B.E. iz Sarajeva. Požar je ugašen od strane ekipe PVB Kantona Sarajevo, a tom prilikom na putničkom motornom vozilu nastupila je materijalna šteta i nije bilo povrijeđenih lica.

O navedenom obavješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđajne radnje su izršene od strane uviđajne ekipe MUP-a Kantona Sarajevo uz angažovanje sudskog vještaka PPZ struke kojom prilikom je konstatovano da je uzrok požara djelovanje otvorenim plamenom od strane NN lica. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju predmetnog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izršilaca", saopćeno je iz MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije