MUP TK o teškoj nesreći kod Kladnja: Poginuo vozač BMW-a, povrijeđene tri osobe, među njima i dijete

0
Radiosarajevo.ba
MUP TK o teškoj nesreći kod Kladnja: Poginuo vozač BMW-a, povrijeđene tri osobe, među njima i dijete
Foto: Čitalac / Stravična nesreća u blizini Tuzle

Jedna smrtno stradala osoba i tri povrijeđene, epilog je stravične saobraćajne nesreće koja se u četvrtak oko 19 sati dogodila na magistralnom putu M-18, u mjestu Prijanovići kod Kladnja.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona saopćili su da je poginuo M. S. (39) iz Kladnja, koji je upravljao vozilom BMW.

U nesreći su još učestvovali Volkswagen T5, kojim je upravljao S. K. (38) iz Ilijaša, Toyota Corola, za čijim upravljačem je bio O. H. (20) iz Tuzle, Audi A4, kojim je upravljao A. Č. (29) iz Kladnja i Mercedes, kojim je upravljala M. K. (51) iz Živinica.

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Smrt M. S. je konstatovao ljekar SHMP Doma zdravlja Kladanj.

M. K., vozačica Mercedes i 17-godišnjak iz njenog vozila su zadobili lake povrede konstatovane od ljekara Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, dok je 10-godišnji saputnik iz Volkswagena zadobio povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili.

"Uviđaj su obavili pripadnici Policijske uprave Kladanj pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona", navedeno je u saopćenju MUP-a TK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije