MUP RS izdao važno saopćenje nakon ubistva Krunića

Radiosarajevo.ba
MUP RS izdao važno saopćenje nakon ubistva Krunića
Foto: Mup RS / Benedi Đukanović

MUP RS-a apeluje i traži pomoć od građana da, ukoliko primijete osobu sa fotografije, da odmah prijave najbližoj policijskoj stanici ili da pozovu broj 122.

Benedi Đuaknović - undefined

Benedi Đuaknović

RTRS saznaje da se upravo Benedi Đukanović sumnjiči da je direktni izvršilac teškog ubistva Slaviše Krunića.

Policija je zbog ubistava Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića uhapsila Emilia Baldu i Gorana Milanovića dok je potjernica raspisana za saučesnikom Benedijem Đukanovićem.

"Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas su uhapsili osobe E.B. i M.G. koje se sumnjiče da su počinila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su se sinoć desila u Glamočanima, kod Banjaluke", saopšteno je danas iz MUP RS, prenosi SrpskaInfo.

Ove osobe se sumnjiče da su sa Željkom Kovačevićem koji je sinoć ubijen u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela.

"Za ova krivična djela sumnjiči se i osoba B.Đ. iz Banjaluke, koja se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za ovim osobama raspisana je potjernica. Istragu u vezi sa krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala", saopšteno je iz MUP RS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije