MUP KS potvrdio: Ponovo zapaljen automobil u sarajevskom naselju

0
Radiosarajevo.ba
MUP KS potvrdio: Ponovo zapaljen automobil u sarajevskom naselju
Foto: Crna - hronika.info / Zapaljen Renault Laguna

Tokom noći sa petka na subotu, opet se dogodila paljevina putničkog motornog vozila u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Ovaj put je zapaljeno vozilo Renault Laguna u naselju Buća Potok.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo su se oglasili povodom ovog događaja i podijelili detalje.

"Dana 05.07.2024.godine u 23 sati u ulici Omera Kovača do broja 10, općina Novi Grad, došlo je do požara na putničkom motornom vozilu marke Renault Laguna, bez registarskih oznaka, koje je bilo parkirano na ulici.

Gest FK Sarajevo oduševio bh. klub čiji je stadion potopljen: "Sport spaja, hvala vam…"

Gest FK Sarajevo oduševio bh. klub čiji je stadion potopljen: "Sport spaja, hvala vam…"

Na lice mjesta izašli su policijski službenici PU Novi Grad, kao i pripaanici PVB Kantona Sarajevo koji su lokalizovali požar u 23:20 sati. Tom prilikom na vozilu je nastupila materijalna Steta, dok povijeđenih lica nije bilo", stoji u saopćenju je iz MUP-a KS.

Iz MUP-a KS dodaju i da je "obaviješten dežumi tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, koji je naložio da se u jutarnjim satima danas na licu mjesta izvrši uviđaj u prisustvu vještaka PPZ-a, te da se poduzmu sve druge potrebne mjere i radnje", javili su iz MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije