Mladić inicijala M.A. iz Sarajeva, uhapšen zbog nasiliničkog ponašanja

Radiosarajevo.ba
Mladić inicijala M.A. iz Sarajeva, uhapšen zbog nasiliničkog ponašanja

U subotu u 1,30 sati, policijski službenici Prve PU lišili su slobode M.A., rođen 1989. godine iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje daje počinio krivično djelo nasilničko ponašanje.

On je predat Odsjeku za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo, istog dana nad istim je izvršena kriminalistička obrada i po naređenju dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Sarajevo u 17.40 sati, otpuštan iz službenih prostorija Prve PU.

Razbojništvo nad radnicom u sportskoj kladionici

U subotu oko 19.05 sati, u sportskoj kladionici u ulici Envera  Šehovića do broja 32, općina Novo Sarajevo,  N.N. osoba je uz prijetnju nožem izvršio krivično djelo razbojništvo nad uposlenicom M.Š., kojom prilikom je otuđen novac u iznosu oko 100 KM. O ovome je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu. Policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog događaja, identifikaciji i pronalasku izvršioca, saopćeno je iz Odsjeka za odnose s javnošću MUP-a Kantona Sarajevo, javlja Fena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije