Misteriozna smrt poznatog Banjalučanina: Šta se desilo Mirku Lovriću?

Radiosarajevo.ba
Misteriozna smrt poznatog Banjalučanina: Šta se desilo Mirku Lovriću?

Mirko Lovrić (37), čije je tijelo pronađeno na lokalnom putu u banjalučkom naselju Dragočaj, preminuo je zbog povreda nastalih udarcem u glavu.

Tijelo Lovrića pronađeno je 12. februara u jutarnjim časovima nedaleko od kuće u kojoj stanuje, i tada je na lice mjesta došla policija i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka koji je obavio uviđaj. Iako se sumnjalo da je preminuo zbog smrzavanja, obdukcija u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske je pokazala drugačije, prenosi Glas Srpske.

– Smrt Mirka Lovrića je nastupila usljed povrede glave. U narednom periodu biće formiran predmet kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem – rekli su u Okružnom tužilaštvu Banja Luka.

Dodali su da se u ovom trenutku ne mogu izjasniti o tačnom načinu i uzroku smrti i da će to biti utvrđeno daljom istragom.

Preminuli Lovrić je Banjalučanima poznat po tome što je često prosio ispred robne kuće “Boska” zajedno sa svojom sestrom. Sa njom i ocem živio je u kući jednog mještanina ovog sela koji im je ustupio objekat pošto su bili beskućnici. Bio je nižeg rasta, a navodno je jedno vrijeme radio i u cirkusu. U Dragočaju se priča da je Mirko veče prije nego što je pronađen mrtav bio u kafiću “Boldi” u ovom naselju i da ga je neko povezao kući.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije