Marokanac pravio problem u kladionici, a potom iščupao krevet u pritvoru

2
Radiosarajevo.ba
Marokanac pravio problem u kladionici, a potom iščupao krevet u pritvoru
Foto: Arhiv / Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 uhapsili su jednog stranog državljanina nakon što je 7. decembra u jednoj kladionici u Doboju vikao i galamio, te se oglušio o naredbu policajaca da prestane s takvim ponašanjem.

Kako su saopćili danas iz Policijske uprave Doboj, ovaj muškarac bio je vidno pijan, a prvo se predstavio kao M. I., državljanin Sirije.

Odbio je da se podrvgne testiranju na prisustvo alkohola i opojnih droga u organizmu, a kod njega je pronađena i oduzeta manja količina zelene biljne materije koji svojim izgledom asocira na marihuanu.

"Navedeno lice je nakon lišenja slobode oštetilo prostorije za zadržavanje na način da je istrglo krevet iz ležišta koji je bio pričvršćen na zid i pod.

Radeći na utvrđivanju identiteta navedenog lica pripadnici Službe za poslove sa strancima – Terenski centar Doboj utvrdili su da se radi o licu inicijala M. Y. iz Maroka", naveli su iz PU Doboj.

Ovaj muškarac je predat Osnovnom sudu Doboj na daljnje postupanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije