Maloljetnik povrijeđen u slijetanju četvorotočkaša

0
Radiosarajevo.ba
Maloljetnik povrijeđen u slijetanju četvorotočkaša
Foto: Pixabay.com / Ilustracija (Na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Maloljetna osoba povrijeđena je pri slijetanju četvorotočkaša a zbog zadobijenih povreda upućena je na Univerzitetsko-klinički centar u Banjoj Luci.

Policijskoj upravi Prijedor sinoć oko 23.10 sati prijavljeno je da se na magistralnom putu u Prijedor - Banja Luka u mjestu Srednja Lamovita, dogodila nesreća u kojoj je povrijeđeno jedna osoba.

"O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Na licu mjesta izvršen je uviđaj, kom prilikom je utvrđeno da je do saobraćajne nesreće došlo slijetanjem sa kolovoza četvorotočkaša kojim je upravljalo maloljetno lice koje je zbog zadobijenih povreda upućeno na Univerzitetsko-klinički centar u Banjoj Luci", navodi se u saopćenju.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima na kolovozu.

"Poseban apel upućujemo biciklistima i motociklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju", navodi se u saopćenju.

Podsjećaju da su u toku 2021. godine u saobraćajnim nesrećama smrtno stradala tri maloljetnika, od kojih je jedan smrtno stradao slijetanjem četvorotočkašem sa kolovoza.

Apel je upućen roditeljima da obrate dužnu pažnju na maloljetna lica koja su učesnici u saobraćaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije