Komšije iz nebodera na Pofalićima u kojem se desila tragedija: "Ništa nismo čuli"

2
Radiosarajevo.ba
Komšije iz nebodera na Pofalićima u kojem se desila tragedija: "Ništa nismo čuli"
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija / MUP KS

Nažalost još jedna porodična tragedija dogodila se u Sarajevu kada je muškarac sa majkom, likvidirao 38-godišnju suprugu.

Brzom reakcijom privedeni su suprug, svekrva i pomagač. Redakcija portala Crna-Hronika uspjela je kontaktirati komšije koje je ova tragedija itekako potresla.

“Iskreno niko o njima ne zna baš mnogo. Mislim da su nedavno preselili ovdje. Moram priznat da smo prije mjesec dana čuli da nešto lupa po stanu. Kada se tragedija dogodila niko ništa nije čuo, čak nismo ni znali da se desila.

Vajzović Nizamić, predsjednica BHAAAS-a: Gradimo građanski identitet u BiH!

Vajzović Nizamić, predsjednica BHAAAS-a: Gradimo građanski identitet u BiH!

Policija je stajala ispred zgrade a na spratu su stajala dva policajca. Tuga je šta se ovo dešava u Sarajevu. Neki dan brat na brata, sad muž na suprugu. Strašno”, izjavio je komšija koji živi u sarajevskom neboderu u kojem se dogodila tragedija.

Glasnogovornica MUP-a KS Mersiha Novalić je sve detaljno objasnila šta se tačno dogodilo...

"Radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, policijski službenici odjeljenja za krvne, seksualne delikte i ratne zločine kriminalističke policije su pronašli i slobode lišili muškarca u dobi od 67 godina inicijala L. J. Zbog osnova sumnje da je učinio krivična djela neprijavljivanja krivičnog djela ili učinitelja ili pomoć učinitelju poslije učinjenog djela. To znači da je ovaj muškarac znao za smrt žene što nije prijavio te je pružio pomoć počiniocima ovog krivičnog djela", rekla je glasnogovornica MUP-a KS Mersiha Novalić.

Kompletnu izjavu možete pogledati na linku ispod:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije