Ko je u Sarajevu oštetio šest parkiranih vozila

1
Radiosarajevo.ba
Ko je u Sarajevu oštetio šest parkiranih vozila
FOTO: Radiosarajevo.ba / Ilustracija / ( U tekstu nije prikazan događaj iz teksta)

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) sinoć su uhapsili muškarca koji je na parkingu oštetio šest vozila.

"Dana 9. januara, u 19.15 sati, policijski službenici Druge PU lišili su slobode lice K.B., rođen 2000.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 293. KZ F BiH (Oštećenje tuđe stvari).

Isti je u ulici Mis Irbina, općina Centar Sarajevo, uz upotrebu fizičke snage, oštetio šest parkiranih motornih vozila. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a isti je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje oosoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", navodi se u saopćenju MUP-a KS.

Ko je žena koja je lupila šakom o sto i 'ušutila' Vučića na sjednici Vijeća sigurnosti UN?

Ko je žena koja je lupila šakom o sto i 'ušutila' Vučića na sjednici Vijeća sigurnosti UN?

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije