Kamion izvučen iz Vrbasa: Naređena obdukcija stradalih

Radiosarajevo.ba
Kamion izvučen iz Vrbasa: Naređena obdukcija stradalih
Foto: Srpskainfo / Kombi sletio u rijeku Vrbas

Milan Rajaković i Mlađo Malešević poginuli su jučer prilikom slijetanja teretnog vozila u rijeku Vrbas na magistralnom putu u mjestu Bočac, a dva muškarca su povrijeđena.

Ronioci izvukli tijela nastradalih iz Vrbasa: Tragedija okončana smrću dvojice radnika

Ronioci Specijalne antiterorističke jedinice MUP RS upravo su izvukli oba tijela stradalih radnika preduzeća "MG Mind" iz kamiona koji je sletio u Vrbas na putu Krupa na Vrbasu - Bočac. Kao što je Srpskainfo već pisala riječ je o Mlađenu M. i Milanu R., koji su dugogodišnji radnici ovog preduzeća.

Nesreća se dogodila jučer oko 14:15 sati na magistralnom putu M16, u mjestu Bočac. Tužilac Radenko Janković izašao je na mjesto nesreće, te naložio obdukciju tijela i provođenje drugih policijskih mjera i radnji u cilju provođenja istrage, a kako bi se utvrdile okolnosti saobraćajne nesreće, prenosi N1.

U nesreći su učestvovali teretno motorno vozilo Mrkonjić puteva marke Iveco i terenac Touran, kojim je upravljala Gordana Ilinković iz Dobretića. Poginuli su, potvrđeno je iz istrage, Milan Rajaković i Mlađo Malešević.

Kamion u kojem su se nalazili izvučen je iz rijeke Vrbas.

Povrijeđeni su Mile Karin iz Mrkonjić Grada, te Goran Plavšić (1992) iz Šipova.

Policijska uprava Banja Luka zajedno sa Okružnim tužilaštvom Banja Luka radi na rasvjetljavanju slučaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije