Kako je pao Posušak sa šest tona duhana: Otkrio ga neugodan miris

Fena
Kako je pao Posušak sa šest tona duhana: Otkrio ga neugodan miris
Foto: UIO BiH / Ilustracija

Prilikom pretresa pomoćnog obiteljskog objekta na području Gornja Bukovica pored Tomislavgrada, djelatnici Policijske postaje Tomislavgrad pronašli su šest tona duhana nepoznatog porijekla.

"Mještani tog naselja alarmirali su policiji da se u spornom objektu nalazi 'nešto nedopušteno' jer su osjetili neugodan miris koji dolazi iz tog objekta", kazao je za Fenu glasnogovornik MUP-a Kantona 10 Ivica Vrdoljak.

Operativnim radom djelatnika Policijske postaje Tomislavgrad utvrđeno je da se 44-godišnji J. V. iz Posušja koristio tim objektom, koji je u vlasništvu njegove rodbine iz Gornje Bukovice, a koristio ga je za skladištenje velike količine duhana.

Prilikom pretresa objekta i naknadnog izuzeća sporne robe, prisustvovali su i djelatnici Uprave za inspekcijske poslove Kantona 10.

Po riječima Vrdoljaka, sada slijedi operativni rad gdje bi se trebale utvrditi sve činjenice vezane za pronalazak duhana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije