Iz UKC Tuzla za Radiosarajevo.ba: Dvije osobe hospitalizirane, treća je preminula

Radiosarajevo.ba
Iz UKC Tuzla za Radiosarajevo.ba: Dvije osobe hospitalizirane, treća je preminula
Radiosarajevo.ba / Sulejmanović počinio samoubistvo

Tri osobe ranjene su u danas u Gradačcu kada je Nermin Sulejmanović ubio bivšu suprugu i još dvije osobe.

Kako je za portal Radiosarajevo.ba potvrđeno iz UKC Tuzla, hospitalizirana je jedna žena osoba koja se nalazi na klinici za anesteziologiju i reumatologiju zbog prostrijelne rane grudnog koša.

"Ona se kod nas vodi kao N.N. osoba. Drugi pacijent muškarac N. P. nalazi na klinici za ortopediju i traumatologiju. On ima povrede donjih ekstremiteta. Treća osoba bila je primljena na kliniku za anesteziologiju i reumatologiju. Pokušana je reanimacija, ali je proglašena smrt, nemamo inicijale za tu osobu", rečeno je Radiosarajevo.ba iz UKC Tuzla.

Gdje je danas novinarka iz filma „Lepa sela lepo gore“: Ima 63 godine i prava je vamp zavodnica

Gdje je danas novinarka iz filma „Lepa sela lepo gore“: Ima 63 godine i prava je vamp zavodnica

Iz Tužilaštva TK saopćeno je da su tri osobe danas usmrćene na području Gradačca, a tri ranjene iz vatrenog oružja.

"Radi se o punoljetnim osobama. Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. On je počinio samoubistvo. Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama. U Gradačcu Policijske snage su na terenu. Uviđaj će obaviti dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i OKP PU Gradačac", saopćeno je iz Tužilaštva TK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije