Iz Neretve izvučen automobil s tijelom nastradale djevojke

Radiosarajevo.ba
Iz Neretve izvučen automobil s tijelom nastradale djevojke
Foto: Hercegovina.info / Iz Neretve izvučen automobil

Oko 14 sati izvučen je automobil s tijelom ženske osobe, za kojom se traga od sinoć, kada se dogodila saobraćajna nesreća.

Naime, oko 20 sati u PU Konjic je prijavila muška osoba da je na putu za Spiljane pronašla NN lice sa povredama. Na lice mjesta upućena je patrola policije PS Konjic, koja je utvrdila da se radi o A.D. (1966) iz Konjica, a koji je bio mokar i povrijeđen, javlja hercegovina.info

Pripadnicima policije izjavio je da su on i A.Đ. (1992) iz Konjica imali saobraćajnu nesreću u kojoj su vozilom sletjeli u rijeku Neretvu, te da je vozilom upravljala A.Đ. koja se nije uspjela izvući iz vozila.

Iz Neretve izvučen automobi - undefinedFoto: Hercegovina.info: Iz Neretve izvučen automobil

Patrole policije su obišle teren i na oko 2 km od mjesta pronalaska navedene osobe pronašli tragove vozila koje je sletjelo u rijeku, ali zbog slabe vidljivosti nisu uspjeli pronaći ni osobu niti vozilo. A.D. je nakon ukazane pomoći u bolnici Konjic upućen na daljnje liječenje u Mostar.

Upoznat je nadležni tužilac, a u toku je preduzimanje svih potrebnih mjera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije