Ivanica: Nisu željeli stati policiji, zapalili Suzuki i pobjegli u šumu

Radiosarajevo.ba
Ivanica: Nisu željeli stati policiji, zapalili Suzuki i pobjegli u šumu
Policijska uprava Trebinje traga za dvije nepoznate osobe koje su pobjegle od policije, da bi potom u mestu Duži zapalile terenac Suzuki Vitara i pobjegli u obližnju šumu.

Osumnjičeni su prethodno pobjegli policijskoj patroli koja je oko 12 časova pokušala da ih zaustavi na magistralnom putu M20 Trebinje - Dubrovnik, u mjestu Ivanica kod Ravnog u Federaciji BiH, pišu Novosti.

Ugledavši policiju vozač Suzukija je nastavio da vozi prema Trebinju i patrola je krenula za njima i sve dojavila susednoj PU Trebinje.

"Patrola je službenim vozilom krenula za njima i sustigla ih je u mjestu Duži kod Trebinja. Građani su primijetili da su iz Suzukija izašle dvije osobe koje su pobjegle u šumu, dok je na vozilu izbio požar koji su lokalizovali pripadnici Vatrogasne jedinice Trebinje", navode u PU Trebinje.

Poslije dojave na lice mesta upućeno je više policijskih službenika PU Trebinje, te kriminalistička policija koja traga za odbjeglima. Razlog bjekstva, te paljenja vozila još nije utvrđen i više detalja biće poznato po završetku uviđaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije