Istraga policije: Luka Stević iz Lopara je ubijen

Radiosarajevo.ba
Istraga policije: Luka Stević iz Lopara je ubijen
Dvadesetčetvorogodišnjak iz Jablanice kod Lopara, koji je nestao 15. maja pronađen je mrtav. Ubica je uhapšen, saopšteno je iz PU Bijeljina.

Policija je uhapsila Đ. B. (1991) zbog osnovane sumnje da je ubio L. S. iz Jablanice, čiji je nestanak ranije prijavljen policiji.

Iz Policijske uprave Bijeljina navode da su, nakon sveobuhvatne pretrage terena i preduzimanjem niza operativnih i istražnih mjera i radnji, juče lišili slobode Đ.B., koji je u toku kriminalističke obrade priznao da je u svojoj porodičnoj kući u Jablanici kod Lopara lišio života L.S u noći 15. maja.

Kako BN Televizija nezvanično saznaje, riječ je o planiranom ubistvu koje je izvedeno na brutalan način. Nezvanično, ubijen je Luka Stević, a ubistvo je izvršio Đorđo Bojkić.

Lice sa inicijalima Đ.B. je nakon ubistva tijelo zamotao u najlonsku foliju i odnio u šupu u blizini svoje porodične kuće.

Nestanak 24-godišnjeg L.S. je prijavljen policiji 17.maja, nakon što se dva dana ranije udaljio iz porodične kuće u mjestu Jablanica, u opštini Lopare.

O svemu navedenom je obaviješten i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Policijski službenici na terenu vrše uviđaj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije