Identificirana osoba koja je izbola mladića u Prijedoru

Fena
Identificirana osoba koja je izbola mladića u Prijedoru
/ Ilustracija: Policija
Muškarac inicijala M. A. (25) iz Prijedora uhapšen je zbog sumnje da je 23-godišnjem V. P. nanio posjekotine po nogama, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Pretresom kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeni pronađen je i oduzet nož kojim je počinjeno krivično djelo. Radnik osiguranja bolnice "Doktor Mladen Stojanović" Prijedor prijavio je jučer da je neposredno prije prijave u bolnicu došao muškarac s vidnim povredama nogu i obilnim krvarenjem.

Povrijeđeni je neposredno prije dolaska u bolnicu bio s još dvije osobe u svom automobilu na parking prostoru bolnice, te su mu više puta dva nepoznata muškarca prilazila tražeći cigarete i novac.

Nakon što im V. P. nije dao cigarete ni novac, došlo je do verbalnog sukoba, a potom je jedan od njih izvadio nož i oštećenom nanio posjekotine po nogama.

Nakon dokumentiranja kompletiranja predmeta, nadležnom tužilaštvu bit će dostavljen izvještaj protiv M. A. o počinjenim krivičnim djelima laka tjelesna povreda i nasilničko ponašanje.

Nezvanično, Mrđen Aničić nanio je povrede Vanji Puzigaći.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije