Granična policija BiH: Dvije osobe uhapšene po potjerama

Radiosarajevo.ba
Granična policija BiH: Dvije osobe uhapšene po potjerama

Pripadnici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo su 25. ožujka 2014. godine u 19:30 sati uhitili državljanina Bosne i Hercegovine, J. I. (1968.), nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Bijeljina zbog krivičnog djela "pronevjera"

Uhićenik je kontroliran na ulazu u BiH na Međunarodnom aerodromu Sarajevo. Istoga dana J. I. je predat službenicima Okružnog centra sudske policije Istočno Sarajevo na dalje postupanje. 

Policijski službenici Postrojbe granične policije Zvornik su 25. ožujka 2014. godine u 12:30 sati uhitili M. J. (1979), državljanina Republike Srbije jer je prilikom granične kontrole na izlazu iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Šepak utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Zvornik zbog kaznenog djela "teška krađa". M. J. je predat službenicima Sudske policije Bijeljina, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije