Zlostavljanje djevojke u Gradiški: Policija pronašla dvojicu, za trećim se traga

Radiosarajevo.ba
Zlostavljanje djevojke u Gradiški: Policija pronašla dvojicu, za trećim se traga
Foto: Avaz / Osumnjičeni za zlostavljanje u Gradišci

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška nakon objavljenih fotografija na portalima sredstava javnog informisanja na kojima se nalaze tri nepoznata muška lica i jedno nepoznato žensko lice, identifikovali su, pronašli i lišili su slobode dva lica inicijala M.P. (1986) i L.Š. (1993) oba iz Gradiške, dok je treće lice identifikovano, ali je trenutno nedostupno policijskim službenicima, te se na njegovom pronalasku preduzimaju intenzivne mjere i radnje.

Gradiška: U toku istraga zbog zlostavljanja djevojke s poteškoćama u razvoju

Prema saznanjima Srpskainfo, uhapšen je Miroslav P. (33), Luka Š. (26), a traga se za Stevom G. Svi uhapšeni su iz Gradiške.

Naime, navedena lica se sumnjiče da su 12. maja 2019. godine, na području grada Gradiška izvršili krivično djelo ,"Obljuba nad nemoćnim licem".

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luke, pod čijim nadzorom se preduzimaju sve dalje mjere i radnje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije