Golfom sletjeli s puta: Četiri osobe teško povrijeđene u Živinicama

Radiosarajevo.ba
Golfom sletjeli s puta: Četiri osobe teško povrijeđene u Živinicama
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-18 u mjestu Đurđevik u općini Živinice, povrijeđeno je pet osoba, od kojih četiri teže.

Kako je saopćeno iz MUP-a TK, u srijedu navečer oko 23,00 sati na magistralnom putu M-18 u mjestu Đurđevik, općina Živinice dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je M.A., rođen 1992.godine nastanjen na području općine Živinice upravljajući vozilom Golf II sletio sa puta i udario u saobraćajni znak.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla zadobili su: vozač M.A. i saputnici u vozilu S.M., rođena 1979. godine, M.M., rođen 1998. godine i O.M., rođen 1994. godine i isti su zadržani na daljem liječenju, dok se o povredama koje je zadobila saputnica u navedenom vozilu F.M., rođena 1987. godine ljekar nije izjasnio i istu je pustio na kućno liječenje. 

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a TK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije