Epilog nesreće u BiH: Sedam osoba završilo u bolnici, teško povrijeđena i djevojčica

1
Radiosarajevo.ba
Epilog nesreće u BiH: Sedam osoba završilo u bolnici, teško povrijeđena i djevojčica
Foto: Facebook / Nesreća u Salakovcu

Sedam osoba je povrijeđenp u teškoj saobraćajoj nesreći koja se danas u 13:35 sati dogodila u mjestu Salakovac, nedaleko od istoimenog tunela na cesti Mostar-Sarajevo, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

U nesreći su, podsjetimo, sudjelovala tri vozila, Golf kojim je upravljao M.M. (38) iz Tuzle, E.K. (20) iz Sarajeva s automobilom Audi te V.A.M. (79) koja se nalazila za upravljačem Opela.

V.A.M. je zadobila teške tjelesne povrede, opasne po život. Teško je povrijeđena i 11-godišnja djevojčica, I.M. koja se nalazila u vozilu Golf, prenosi Blijesak.info

Prevarantkinja Medina uhapšena 46 minuta nakon što je osuđena

Prevarantkinja Medina uhapšena 46 minuta nakon što je osuđena

Lakše tjelesne povrede su zadobili vozači M.M. i E.K. te putnici iz vozila Golf, A.M. (36) i A.M. (16) te suvozačica iz Audija, S.K. (20).

Na mjestu nesreće su uz ekipe Hitne pomoći intervenisali i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar koji su unesrećene izvlačili iz slupanih automobila.

Zbog ove nesreće, odnosno, očevida koji su na mjestu nesreće obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, pod nadzorom Tužilaštva HNK, promet je bio potpuno obustavljen, nakon čega se odvijao naizmjenično. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije