Dvije osobe uhapšene zbog ubistva na Alipašinom Polju

E. H.
Dvije osobe uhapšene zbog ubistva na Alipašinom Polju
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Nakon ubistva koje se sinoć desilo u Sarajevu, kada je tokom pucnjave u naselju Alipašino Polje ubijen jedan muškarac, policija je pronašla osobe za koje se sumnja da su počinile ovo krivično djelo.

Kako je za Radiosarajevo.ba potvrđeno iz Tužilaštva Kantona Sarajevo, zbog ovog ubistva policijski službenici Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo uhapsili su dvije osobe, a prema nalogu dežurnog tužioca ovog tužilaštva. 

Ove dvije osobe, zasad nepoznatog identiteta, dovode se u vezu s ubistvom te će biti predmet kriminalističke obrade u ovom slučaju.

Podsjećamo, do pucnjave je došlo oko 18.30 sati, a beživotno tijelo muškarca pronađeno je u ulici Trg međunarodnog prijateljstva, u naselju Alipašino Polje. Tokom noći, prema nezvaničnim informacijama, doznali smo da je nastradao muškarac inicijala D. H. (1979), otac dvoje maloljetne djece, koji je od ranije poznat policiji, a te nezvanične informacije ukazuju da je riječ o Damiru Hodoviću.

Dodaje se i da se pucnjava dogodila u ugostiteljskom objektu u ovom naselju, kada je jedan muškarac prišao i pucao ubijenom u srce.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije