Duševni bolesnik koji je napao oca sjekirom, smješten na Psihijatriju

Radiosarajevo.ba
Duševni bolesnik koji je napao oca sjekirom, smješten na Psihijatriju

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Prijedor, danas, u porodičnoj kući u Oštroj Luci, pronašli su i uhapsili osobu inicijala S.M. koja je sinoć drvenim predmetom nanijela tjelesne povrede svom ocu M.B.
Nakon izvršenog krivičnog djela S.M. se udaljila iz kuće u nepoznatom pravcu. 
Počinitelju je danas, nakon hapšenja ukazana medicinska pomoć od strane hitne službe, te će biti upućen na liječenje u Opštu bolnicu Prijedor - Odjel psihijatrije. 

O ovom slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka. Nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta Okružnom tužilaštvu Banja Luka bit će dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu i počiniocu. Iz Kliničkog centra Banja Luka su također potvrdili da je M.B., zadobio višestruke povrede glave koje su zbrinute.

Trenutno zdravstveno stanje ovog pacijenta je stabilno, a sve dalje prognoze su neizvjesne, rekao je ljekar Klinike za neurohirurgiju dr. Ljubiša Simić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije