Drama u Tuzli: Kod gimnazije se potuklo više osoba, ima i povrijeđenih

1
Radiosarajevo.ba
Drama u Tuzli: Kod gimnazije se potuklo više osoba, ima i povrijeđenih
Foto: Ringier / MUP TK / Ilustracija

U nedjelju u ranim jutarnjim satima, 14. aprila,  u blizini Gimnazije "Meša Selimović" u Tuzli, policija je oko 3:45 zaprimila prijavu o masovnoj tučnjavi među više osoba, potvrdili su za portal Radiosarajevo.ba.

Prema informacijama koje smo dobili od Operativnog centra MUP-a TK, incident se odigrao u ulicama Tihomira Markovića i Bulevar II korpusa, gdje su se sukobile grupe ljudi, rezultirajući ozlijeđenima.

" U ulicama Tihomira Markovića i Bulevar II korpusa se desila tučnjava, ima povrijeđenih osoba. Mjere i radnje su preduzete od strane policije kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nemilog događaja, kao i radi kvalifikacije i istraživanja protupravnih radnji.", rekli su iz Operativnog centra MUP-a TK za portal Radiosarajevo.ba.

Snažan zemljotres pogodio Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

Snažan zemljotres pogodio Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

Iako detalji ovog događaja nisu još potpuno jasni, policija je angažirana na terenu kako bi pružila sigurnost i istražila sve aspekte ovog incidenta. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije