Drama na Igmanu: Nepoznati muškarac zbog psa izvadio pištolj prema porodici

21
Radiosarajevo.ba
Drama na Igmanu: Nepoznati muškarac zbog psa izvadio pištolj prema porodici
Arhiv / Ilustracija

Na Igmanu se danas oko 11.15 sati odigrala prava drama.

Na putu za Hrasnički stan, još uvijek policiji nepoznati muškarac navodno je izvadio pištolj prema psu jedne gospođe, koja je bila sa djetetom i dvoje prijatelja.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo za portal Radiosarajevo.ba potvrdili da je ženska osoba u 11:15 sati prijavila ovaj slučaj, te da je njihova ekipa izašla na mjesto događaja.

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

"Ženska osoba je prijavila prijetnju nepoznate osobe vatrenim oružjem. Na mjesto događaja se uputila policijska patrola koja je uzela izjavu i pretražila područje, ali nije pronašla osobe koje odgovaraju opisu. Kada je naša ekipa došla na Igman, nije zatekla osobu koja je prijetila", kazali su za iz MUP-a KS.

Kako portal Radiosarajevo.ba saznaje, ženska osoba je bila u šetnji djetetom, dvojicom prijatelja i psom. Kada je pas zarežao prema nepoznatom muškarcu, on je izvadio pištolj, ali ga nije upotrijebio. 

Dežurni operativni u MUP-u KS je kazao da je uviđaj završen i da je obavljen razgovor sa gospođom koja je pozvala sarajevsku policiju.

"Nakon razgovora,ženska osoba koja nas je pozvala, nije željela podnijeti krivičnu prijavu. To je sve što vam u ovom trenutku mogu kazati", dodali su iz MUP-a KS za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (21)

/ Povezano

/ Najnovije