Drama na Dobrinji: Policajci i građani u posljednji trenutak spasili mladića

2
A. Ka.
Drama na Dobrinji: Policajci i građani u posljednji trenutak spasili mladića
FOTO: Radiosarajevo.ba / Uviđaj, policija (na slici nije prikazan događaj opisan u tekstu)

U sarajevskoj ulici Hajrudina Šabanije u naselju Dobrinja večeras se odigrala prava drama, nakon što je muškarac, pod još nerazjašnjenim okolnostima, upao u Dobrinjski potok.

Njega su, gotovo u posljednji trenutak, spasila dva sarajevska policajca. Muškarac je, na koncu, prevezen u bolnicu, ali je, prema posljednjim informacijama, van životne opasnosti.

Kako saznaje portal Radiosarajevo.ba, drama je počela na dijelu teritorije Istočnog Sarajeva, nakon čega su alarmirani i sarajevski policajci.

Kako je Amerika sačuvala sjećanje na genocid u Srebrenici

Kako je Amerika sačuvala sjećanje na genocid u Srebrenici

U čitavoj dramatičnoj akciji nesebičnu pomoć su pružila i dva građanina, od kojih je jedan uposlenik KPZ, saznaje naš portal.

Izvor blizak policiji otkrio nam je da je 19-godišnjak upao u vodu. Na jednom dijelu pokušali su ga spasiti policajci, ali im je iskliznuo iz ruku.

Potom u vodu skače uposlenik KPZ, koji ga je uspio uhvatiti te uz pomoć policajaca i još jednog građanina spasiti. Policajci su mladića predali ljekarima Hitne pomoći te su se uputili u nadležnu policijsku upravu na presvlačenje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije