Divljali po cesti u BiH, zamalo "pokosili" nekoliko ljudi: Otkriveno ko su vozači

2
Radiosarajevo.ba
Divljali po cesti u BiH, zamalo "pokosili" nekoliko ljudi: Otkriveno ko su vozači
Foto: Screenshot / Divlja vožnja u Biloj

Dvojica vozača su suludom utrkom na regionalnoj cesti u Biloj ugrozili nekoliko drugih učesnika u saobraćaju.

Prema snimku koji se objavio portal Crna-hronika.info vidljivo je da je za dlaku izbjegnuta tragedija, između ostalog sudar s trećim vozilom, dok se biciklista "bacio" na trotoar kako bi izbjegao udes.

Policiji u Vitezu u subotu je prijavljeno da su na regionalnom putu R-440, u mjestu Bila, općina Vitez, dva nepoznata vozača, upravljajući putničkim motornim vozilima, zbog nesavjesne i brze vožnje ugrozila sigurnost više pješaka, te izazvali uznemirenje građana na tom području.

Po zaprimanju prijave na lice mjesta odmah su izašli policijski službenici PS Vitez, koji su operativnim radom na terenu pronašli i utvrdili identitet navedenih vozača. Radi se o B. Č. rođen 1999.godine iz Travnika koji je upravljao vozilom marke Ford Fokus i O. P. rođen 1999.godine iz Travnika, koji je upravljao vozilom marke VW Passat, prenosi Vitezinfo.

Kako je saopćeno, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije