Detalji teške nesreće na bh. cesti: Povrijeđeno više osoba

0
Fena
Detalji teške nesreće na bh. cesti: Povrijeđeno više osoba
Foto: Pexel / Policija

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 14.30 sati dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Papratnica, Općina Žepče, povrijeđeno je ukupno sedam osoba, od kojih su tri zadobile teške tjelesne povrede. - kazao je u izjavi za Fenu dežurni u Operativnom centru Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

"U nesreći su učestvovala dva putnička motorna vozila, marke Audi i Opel, a prvobitno smo imali informaciju da je povrijeđeno pet osoba", kazao je u izjavi za Fenu dežurni u Operativnom centru Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Naknadno su prijavljene povrede kod još dvije osobe pa je ukupan bilans ove nesreće sedam povrijeđenih osoba", kazao je on.

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Ima povrijeđenih

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Ima povrijeđenih

Povrijeđeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Dom zdravlja Žepče i Kantonalnu bolnicu u Zenici, u koju su naknadno prevezeni svi povrijeđeni. Utvrđeno je da su tri osobe zadobile teške tjelesne povrede.

"Saobraćaj na toj dionici puta bio je u potpunosti obustavljen sve do 16.30 sati", kazao je dežurni službenik Operativnog centra Uprave policije MUP-a ZDK, koji je napomenuo kako su se u tom periodu stvorile velike kolone vozila te se još uvijek sporije odvija saobraćaj na M-17 kod Žepča.
Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Žepče.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije