Detalji stravične nesreće u BiH: Tri osobe preminule, sedam povrijeđeno

Radiosarajevo.ba
Detalji stravične nesreće u BiH: Tri osobe preminule, sedam povrijeđeno
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Na području općine Čelić u mjestu Šibošnica oko 18 i 10 jučer dogodila se stravična nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a osam povrijeđeno.

"Na regionalnom putu R-459 dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je vozač R. M. rođen 1977. godine godine upravljajući teretnim motornim vozilom Mercedes Benz izgubio kontrlu nad istim i sletio sa kolovoza.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi na licu mjesta smrtno su stradali vozač R.M., rođen 1977.godine i saputnik N.M., rođen 1978.godine oba nastanjena na području općine Čelić.

Teške tjelesne povrede konstatovane na UKC Tuzla, zadobili su putnici I.H., rođen 1972.godine, E.F., rođen 1995. godine, J.F., rođen 2002. godine, H.D., rođen 1967.godine, Dž.M., rođen 1974. godine i sedamnaestogodišnjak, svi sa područja općine Čelić, dok je F.F.,rođen 1973. godine usljed zadobivenih povreda preminuo na UKC Tuzla. U ovoj saobraćajnoj nezgodi lakše tjelesne povrede konstatovane na UKC Tuzla zadobio je S.S., rođen 2000.godine, kao i M.M., rođen 1985. godine kojem je ljekarska pomoć pružena u JZU Dom Zdravlja Čelić", kazali su iz MUP-a Tuzlanskog kantona. 

Na uviđaj lica mjesta je izašao dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje poduzeli su službenici OKP PU Tuzla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije