Detalji stravične nesreće kod Jablanice: Smrtno stradao stariji muškarac

1
Radiosarajevo.ba
Detalji stravične nesreće kod Jablanice: Smrtno stradao stariji muškarac
Foto: Čitalac / Gužva Jablanica

Jutros, 26. juna 2023, u 10.25 sati došlo je do teške saobraćajne nesreće na magistralnoj cesti M-17, u mjestu Komadinovo Vrelo kod Jablanice.

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su kamion i Volkswagen Fox, a prema informacijama dežurnog tužioca smrtno je stradao vozač putničkog vozila.

Ovu informaciju za portal Radiosarajevo.ba potvrdio je Nedžad Karalić, dežurni tužilac.

Drama u Mostaru: Palicama pretučen novinar i kolumnist

Drama u Mostaru: Palicama pretučen novinar i kolumnist

"Nezgoda se desila oko 10 sati u mjesto Komadinovo Vrelo kod jablanice u kojoj su sudjelovali jedno manje putničko motorno vozilo, koje je prešlo u suprotnu traku i udarilo u kamion koji se kretao iz suprotnog pravca. Vozač automobila je preminuo, dok je suvozač zadobio tjelesne povrede i upućen je na ukazivanje medicinske pomoći", povrdio je Nedžad Karalić za Radiosarajevo.ba.

Kako je potvrđeno, vozač automobila je iz nepoznatih i još uvijek nerazjašnjenih razloga automobilom prešao u suprotnu traku.

"Radi se o starijem muškarcu, pa je sve moguće... Čekamo obdukciju kako bismo znali više detalja", povrdio je dežurni tužilac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije