Detalji saobraćajne nesreće u Blažuju: Teško povrijeđena pješakinja

0
Radiosarajevo.ba
Detalji saobraćajne nesreće u Blažuju: Teško povrijeđena pješakinja
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Policija / Ilustracija

U ponedjeljak, 10. juna, u Blažuju dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je teške tjelesne povrede zadobila pješakinja.

"Oko 18.00 sati, u mjestu Blažuj, općina Ilidža, dogodila se saobraćajna nezgoda. Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješakinje Z.F. (1952) od strane putničkog motornog vozila "VW Passat" kojim je upravljao O.A. (2001) iz Ilidže.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobila je 72-godišnja pješakinja kojoj je ljekarska pomoć ukazana na KCUS, gdje je zadržana na daljem liječenju", saopćili su iz MUP-a KS.

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Serija obmana prepodobnog Josifa

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Serija obmana prepodobnog Josifa

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije, uz prisustvo stalnih sudskih vještaka saobraćajne i mašinske struke.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju dalji rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije