Detalji nestanka policajca Grahovca: Pronađen vezan, bio kidnapovan?

0
Radiosarajevo.ba
Detalji nestanka policajca Grahovca: Pronađen vezan, bio kidnapovan?
Foto: Arhiv/ Facebook / Miloš Grahovac

Službenici Policijske uprave Trebinje su kasno sinoć, oko 22 sata, pronašli policajca Miloša Grahovca iz Nevesinja za kojim se tragalo od srijede 25. maja.

Policajac je pronađen u mjestu Divin, nedaleko od mjesta Plani, gdje su pronašli njegov automobil nakon što je za njim krenula potraga.

Grahovac je pronađen živ i zdrav, ali je zbog iscrpljenosti vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opštu bolnicu Nevesinje na hopitalizaciju, odakle se saznaje jutros da je dobrog zdravstvenog stanja.

Željezničar i dalje u zoni ispadanja: Posušje s igračem manje do nova tri boda

Željezničar i dalje u zoni ispadanja: Posušje s igračem manje do nova tri boda

On je, prema nezvaničnim saznanjima, bio zavezan, odnosno, zavezane su mu bile noge i jedna ruka, ali, kako se takođe nezvanično saznaje, po tijelu nema modrica od udaraca.

Šta se sve dešavalo i da li je Grahovac kidnapovan za sada niko ne želi da komentariše, a u Policijskoj upravi Trebinje, čiji je veliki dio pripadnika bio angažovan na traženju svoga kolege, izričiti su da ne žele davati izjave dok se ne sprovede detaljna istraga.

S obzirom da je teren Divina dva puta detaljno pretražen sve više se govori o tome da je bio kidnapovan i vezan, te da je na mjesto na kome su ga pronašli izbačen malo prije nego je pronađen, pišu Nezavisne.

Na nasilno odvođenje, prema nezvaničnim saznanjima, ukazuju i tragovi oko njegovog automobila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije