Detalji nesreće u BiH: Pčelar koji je poginuo prije sudara imao težak infarkt

1
Radiosarajevo.ba
Detalji nesreće u BiH: Pčelar koji je poginuo prije sudara imao težak infarkt
Foto: Nezavisne novine / S mjesta teške nesreće

Nebojša Ljubibratić (55), poznati trebinjski pčelar koji je poginuo u nedelju ujutro na magistralnom putu Trebinje – Bileća, neposredno prije direktnog sudara sa vozilom iz suprotnog smjera imao je težak srčani udar, potvrdio je za "Nezavisne" Dražen Damjanjuk, specijalista sudske medicine Prosekture Trebinje.

On je u ponedeljak u ranim jutarnjim satima, po nalogu okružnog javnog tužioca, uradio obdukciju tijela nastradalog Ljubibratića, utvrdivši da je jedini uzrok njegovog gubitka kontrole nad vozilom i prelaska na suprotnu stranu kolovoza jak infarkt.

"Zbog infarkta je očigledno izgubio svijest i prešao na suprotnu stranu kolovoza, a i ranije je imao srčanih problema, odnosno infarkt sa operacijom ugradnje stentova i to smo sve našli prilikom obdukcije", kazao je Damjanjuk.

Još jedna subota, još jedna ARIA proslava – 15 godina sa vama

Još jedna subota, još jedna ARIA proslava – 15 godina sa vama

Ljubibratić je poginuo u nedelju ujutro, oko 6:45 sati u mjestu Orah, na putu između Trebinja i Bileće, kada se direktno sudario sa sa novosadskim vozilom koje mu je dolazilo iz suprotnog smjera, a bit će sahranjen danas u svome selu Ljubovo kod Trebinja.

U tenucima nesreće je u vozilu marke fijat Ljubibratić bio sam, dok se u novosadskom automobila vozila porodica.

Od toga je dvoje djece zadobilo teže povrede, a otac, djed i baka su zbrinuti u bolnici Trebinje i van su životne opasnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije