Danas dženaza ocu dvoje djece koji je život izgubio na gradilištu u Njemačkoj

1
Radiosarajevo.ba
Danas dženaza ocu dvoje djece koji je život izgubio na gradilištu u Njemačkoj
FOTO: Facebook / Adnan Mašetić Maša

Na Mezarju Rakovice, danas u Gornjem Vakufu, u 16 sati iza ikindije namaza, obavit će se dženaza i ukop Adnana Mašetića, koji je poginuo prije nekoliko dana na gradilištu u Njemačkoj.

Nastradali Mašetić bio je otac dvoje djece.

Mašetić je bio član Rukometnog kluba Sloga iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja, a za njega kažu da je bio veseo i nasmijan čovjek uvijek spreman za šalu.

Članovi ovog rukometnog kluba od Adnana Mašetića Maše, oprostili su se putem društvene mreže Facebook.

Njihovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

"S tugom u srcu primili smo vijest da je naš vjerni navijač Adnan Mašetić Maša izgubio život na gradilištu u Njemačkoj. Prije 9 mjeseci napustio nas je Mašin otac Smail, bivši predsjednik i kapiten Sloge. Maša je volio Slogu, a Mašu su voljeli svi u gradu. Bio je uvijek nasmijan i spreman za šalu. Bio je sretan kada je otišao u Njemačku da svojoj porodici obezbjedi bolje uslove za život, ali se uvijek rado vraćao u svoj grad. MRK Sloga upućuje iskreno saučešće porodici i prijateljima. Rahmet ti duši Maša naš", navodi se u objavi MRK Sloga na Facebooku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije